Vi har hittat detta fina förslag på naturupplevelse i fjällen, vinteryoga. Det kan gå till så här:

Dessa Arctic Winter Yoga Weekends som du kan läsa om är för dig som behöver ta en paus från din vardag, från stadspulsen – för glädje och avkoppling!

Från en till fyra dagar med arktiska aktiviteter utomhus, för ett lugnt sinne. Tillsammans med din vän, din älskade eller bara för dig själv.

Inspirerade av Virya Yoga nivå 1.
Kortare meditationsklasser ute på is vid den frusna floden, det frusna havet eller den frusna sjön.


“Virya yoga kombinerar det bästa av två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven blandades med det holistiska och andliga orientaliska. Inom Virya yoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler flexas, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att inredningen är lika viktig, och hur yogans uråldriga läror kan göra oss moderna människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss om både ledbanden och livets stora frågor. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Virya yoga ge och är precis det. Virya yoga är trygg, rolig, givande och systematisk. Det är inte bara en form av yoga, utan en metod, ett sätt att arbeta med yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt.” – www.nordiskyoga.se

Och kom ihåg handlar inte alltid om asanas. De är användbara kartor för dig att utforska själv, men de är inte territoriet!
Andning- Sinne-Ande-Meditation-Träning- Kropp i naturen med den rena luften!


Kategorier: Artiklar